Atracții locale

Crowne Plaza Bucharest este un hotel elegant situat în partea de nord a Bucureștiului, într-o zonă foarte liniștită. Alege un sejur de poveste și pornește într-o aventură de neuitat în București, orașul vibrant, plin de culoare, care spune povești incredibile la fiecare pas.

Te invităm să descoperi alături de noi obiectivele turistice din București: Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Parcul Herăstrău, Palatul Parlamentului, Calea Victoriei, Fântânile arteziene de la Piața Unirii, Centrul Vechi și multe altele.

Centrul Vechi

Centrul vechi al orașului București este un amestec vivid de istorie, cultură locală și lifestyle, oferind numeroase oportunități pentru divertisment la orice oră din zi. Este un ”must” pe lista de ”things to do in Bucharest”.

Descoperă

Palatul Parlamentului

Clădirea are o suprafaţă desfăşurată de 365.000 mp şi ocupă în Cartea Recordurilor locul 1 în lume la capitolul clădiri administrative  (pentru uz civil), respectiv locul 3 în lume din punct de vedere al volumului. Este cea mai grea şi cea mai scumpă clădire din lume.

Descoperă

Parcul Herăstrău

Parcul Herăstrău sau Parcul Regele Mihai I al României este considerat a fi cel mai spectaculos și variat parc din București. Se află la doar 5 minute de mers pe jos de hotelul Crowne Plaza Bucharest.

Descoperă