Cazare hotel Crowne Plaza Bucharest

Cazare de 4 stele în București

Hotelul Crowne Plaza Bucharest dispune de 165 de camere și apartamente, confortabile și elegante, dotate cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur perfect în București. Elementele de design din camere creează o atmosferă îmbietoare, caldă și prietenoasă. 

1 Apartament Prezidențial

18 Apartamente (7 Executive, 11 Junior)

8 Camere Queen Premium (dispun de bicicletă staționară)

33 Camere King

103 Camere Standard (44 Twin, 59 Queen)

2 Camere pentru persoane cu dizabilități

Queen Standard

Această cameră modernă are un aer proaspăt. Vă oferă locul perfect pentru a vă odihni după o zi plină. Camera este spațioasă, echipată și dotată după standardele unui hotel de lux, dispune de o baie generoasă și balcon care vă oferă o priveliște superbă către grădina cu pini.

Descoperă

Twin Standard

Această cameră modernă are un aer proaspăt și vă oferă locul perfect pentru a vă odihni după o zi plină. Camera este spațioasă, echipată după standardele unui hotel de lux și dispune de o baie generoasă.

Descoperă

Cameră King

Această cameră vă oferă un confort deosebit și liniște, pentru cel mai odihnitor somn. Puteți să vă începeți ziua în balconul privat cu deschidere către grădina cu pini, în timp ce vă relaxați sorbind un espresso sau un ceai preparate în camera voastră.

Descoperă

Queen Premium

Decorată într-o paletă de culori neutre, această cameră vă oferă conceptul unic ”Stay Fit”, ce include o bicicletă staționară, pentru a vă începe ziua în forță și plini de energie. Este o cameră spațioasă cu pat queen-size și baie proprie cu duș sau cadă.

Descoperă

Apartament King Junior

Acest apartament vă oferă mai mult spațiu pentru relaxare. În tonuri calde, apartamentul dispune, pe lângă spațiul de lucru, patul generos și baia cu duș sau cadă, și de un balcon care vă oferă o priveliște unică spre grădina cu pini.

Descoperă

Apartament King Executive

Transformați-vă sejurul de la Crowne Plaza Bucharest într-o experiență memorabilă. Apartamentele King Executive au fost complet reproiectate și redecorate în cel mai fin stil contemporan, folosind cele mai prețioase elemente din lemn și materiale textile, pentru ca voi să vă simțiți mereu ca acasă. Apartamentul dispune de un spațiu de lucru dedicat, o zonă de relaxare, un dormitor cu pat king-size și baie cu cadă și cu cabină de duș.

Descoperă
Cazare hotel 4 stele in Bucuresti

Apartament Prezidențial

Cu un design impecabil, acest apartament spațios este refugiul urban perfect. Este dotat cu tot ce aveți nevoie pentru un sejur de vis. În tonuri de ciocolată caldă și finisaje de un turcoaz luminos, apartamentul este completat de opere de artă unicat și mobilier de calitate. Dispune de un spațiu de lucru dedicat, de o zonă superbă pentru relaxare, un dormitor imens cu pat king-size și divan pentru relaxare. Baia are o cadă generoasă și cabină de duș. Acest apartament poate comunica și cu o cameră alăturată pentru a extinde spațiul de cazare, atunci când călătoriți însoțiți de copii.

Descoperă