MODERN CUISINE, VINURI DEOSEBITE ȘI COCKTAIL-URI INEDITE

Situat în zona de nord a Bucureștiului, Crowne Plaza Bucharest vă invită să vă delectați simțurile cu o cină rafinată, savurată alături de persoana iubită, în atmosfera intimă și discretă, de la Pine Restaurant & Terrace sau să încercați un vin deosebit și un cocktail inedit în Crown Café , în timp ce vă bucurați de compania prietenilor dragi. 

Pine Restaurant

Cu un decor contemporan elegant, Pine Restaurant vă poftește într-o călătorie culinară cu note intense, la baza căreia stau ingredientele producătorilor locali și cele proaspăt culese din grădina proprie.

Descoperă

Brasserie

Cu un design clasic și o atmosferă discretă, Brasserie este locul în care savurezi un mic dejun american, atunci când te cazezi la Crowne Plaza Bucharest. De asemenea, este locul perfect pentru a servi prânzul sau cina pentru grupuri.

Descoperă
Intalniri de afaceri la Crowne Plaza Bucharest

Crown Café

Cu un decor clasic elegant, Crown Café vă oferă acea atmosferă intimă și plăcută unde puteți savura dis de dimineață o cafea aromată, un prânz rapid la amiază și un cocktail inedit seara.

Descoperă

Brunch Sfântul Valentin

Într-o atmosferă caldă, cu muzică live și bufet cu preparate atent pregătite, te invităm pe 12 februarie să celebrezi iubirea la Brunch-ul de Sf. Valentin.Viața lângă persoana iubită trebuie sărbătorită cu orice prilej. Gesturile mici, grija și dragostea pe care le oferi și primești în relația de cuplu devin căminul sufletului.