networking si socializare - Crowne Plaza Bucharest

Articole Mass-Media

Bine ați venit pe pagina de Presă & Media a hotelului Crowne Plaza București. Aici veți găsi cele mai recente știri, actualizări și comunicate de presă despre hotelul nostru. Suntem dedicați să oferim o experiență excepțională oaspeților noștri, iar această pagină servește ca o resursă cuprinzătoare pentru jurnaliști, bloggeri și profesioniști din media care caută informații despre serviciile, evenimentele și inițiativele noastre. Rămâneți informat despre eforturile noastre continue de a oferi ospitalitate sustenabilă, inovațiile noastre culinare și experiențele unice care fac din Crowne Plaza București o destinație de top.

Pine Restaurant dezvăluie un nou meniu într-un cadru pitoresc al terasei de vară

Crowne Plaza București anunță cu mândrie lansarea unui nou meniu la Pine Restaurant & Terrace, situat în grădina pitorească a hotelului. Această îmbunătățire culinară oferă o combinație perfectă între o bucătărie rafinată și un cadru exterior uimitor, ideal pentru evenimente și conferințe.

Descoperă

Crowne Plaza Bucharest câștigă premiul "Hotelul Anului"

Crowne Plaza București anunță cu mândrie câștigarea premiului "Hotelul Anului" pentru o rețea internațională de hoteluri de 4 stele la Top Hotel Awards Romania. Această distincție prestigioasă celebrează dedicarea noastră față de ospitalitatea excepțională, serviciile inovatoare și practicile sustenabile, evidențiind angajamentul nostru de a oferi o experiență de neegalat pentru oaspeții noștri.

Descoperă

Un nou pas pentru sustenabilitate

Decizii pentru un viitor mai bun prin intermediul unei noi inițiative de aprovizionare

Descoperă
Archives