Oferte și noutăți Crowne Plaza Bucharest

Pășiți cu încredere în universul pe care l-am creat special pentru voi și bucurați-vă de ofertele speciale împreună cu cei dragi. Acestea au fost gândite pentru a vă oferi un răsfăț desăvărșit și pentru a vă ajuta să vă regăsiți echilibru între minte, suflet și corp. Cu siguranță veți găsi pachetul potrivit pentru voi, fie că vorbim despre un brunch cu prietenii, un sejur romantic sau o sesiune de relaxare la spa.

Brunch de Rusalii

23 Iunie 2024

Bucură-te de un răsfăț culinar la un Brunch de Rusalii alături de noi! Rezervă acum o masă pentru o experiență cu cele mai delicioase preparate într-o atmosferă prietenoasă și relaxantă

Descoperă

Oferta specială nuntă, botez sau aniversări!

Adaugă un plus de eleganță evenimentului tău!

Rezervă-ți evenimentul de vis pe perioada verii la Crowne Plaza Bucharest și beneficiază de o ofertă specială:
canape-uri de bun venit incluse pentru toți invitații!
Fie că planifici o nuntă elegantă, un botez intim sau o aniversare de neuitat, locația noastră de excepție și serviciile noastre premium vă asigură o experiență de neuitat.

Descoperă
Cazare hotel in Bucuresti

Escapadă romantică

Tot mai cuprinși de grijile cotidiene, uităm să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața noastră. Alege sa experiementezi o experiență unică și memorabilă la Crowne Plaza Bucharest, de răsfăț în doi.
Bucurați-vă de un weekend,într-o cameră King, întâmpinați cu o sticlă de Prosecco și căpșuni în ciocolată și cu micul dejun servit în cameră.
După o zi de Spa, vă invităm să savurați o cină cu 5 feluri pregătită special de Chef Giovanni Diana.

Descoperă

RELAXATION RENDEZVOUS

Anul acesta ți-ai propus să acorzi mai multă atenție sănătății și stării tale de bine?

ANA Spa Crowne Plaza Bucharest a pregătit special pentru tine pachetul Relaxation Rendezvous

Descoperă
Cadouri pentru el si ea in Bucuresti

Card cadou

Un masaj de relaxare? Sau poate o cină romantică în doi? Cu Gift card-urile RELAX și ENJOY poți oferi cadoul perfect pe care cei dragi îl pot folosi în cadrul locațiilor noastre. Oferă-le celor dragi o experiență completă de relaxare și stare de bine. Cardurile EMOTION și EXPERIENCE sunt cadoul perfect pentru sejururi memorabile cu cazare, răsfaț Spa și degustări culinare.

Descoperă

Ana Nights

Imaginează-ți o seară în care ai tot spa-ul doar pentru tine și prietenii tăi, unde poți face o petrecere privată cu acces la piscină și saună, cu muzică bună, mâncare și băuturi pe măsură.

 

Descoperă

Aniversări memorabile

Cauți un loc special în care să îți sărbătorești ziua de naștere sau orice aniversare specială? Am pregătit oferta broșura pentru evenimente private.

Descoperă
Cazare hotel 4 stele in Bucuresti

City break în orașul tău

Hai într-un City Break în orașul tău, la Crowne Plaza Bucharest. Ajungi rapid la destinație și te vei bucura de toate avantajele pe care ți le poate oferi un hotel de top, de la cazarea într-o cameră confortabilă, la liniștea de care ai nevoie pentru un somn liniștit.

Descoperă
Terapia prin plutire Bucuresti

Terapia prin plutire

Terapia prin plutire este o experiență relaxantă de neuitat. La Ana Spa te poți bucura în fiecare zi de această terapie minune, care te va scăpa ușor de stresul cotidian. Plutirea este o procedură inovatoare, care te va ajuta să te relaxezi profund și să îți eliberezi corpul și mintea de stres.

Descoperă

Membrii AmCham

Descoperiți ofertele speciale și avantajele unice pe care le-am pregătit pentru membrii AmCham, într-o experiență personalizată la Crowne Plaza Bucharest.

Descoperă

Membrii AHK

Descoperiți ofertele speciale și avantajele unice pe care le-am pregătit pentru membrii AHK, într-o experiență personalizată la Crowne Plaza Bucharest.

Descoperă

MEMBRII BRCC

Descoperiți ofertele speciale și avantajele unice pe care le-am pregătit pentru membrii BRCC, într-o experiență personalizată la Crowne Plaza Bucharest.

Descoperă