Oferte și noutăți Crowne Plaza Bucharest

Pășiți cu încredere în universul pe care l-am creat special pentru voi și bucurați-vă de ofertele speciale împreună cu cei dragi. Acestea au fost gândite pentru a vă oferi un răsfăț desăvărșit și pentru a vă ajuta să vă regăsiți echilibru între minte, suflet și corp. Cu siguranță veți găsi pachetul potrivit pentru voi, fie că vorbim despre un brunch cu prietenii, un sejur romantic sau o sesiune de relaxare la spa.

xmas-christmas-party-petrecere-de-craciun-in-gradina

Corporate Christmas Party

Fie că alegi să-ți petreci Crăciunul alături de familie și prieteni, fie că vrei să fii gazda unei petreceri pentru colegii de la birou, la Crowne Plaza Bucharest vei găsi mereu locul potrivit pentru evenimente memorabile.

Descoperă

Fête de la Gastronomie Brunch

În Franța, gastronomia înseamnă timp de calitate petrecut cu familia și prietenii la masă. Te invităm la Brunch-ul Fête de la Gastronomie la Crowne Plaza Bucharest unde poți savura preparate cu specific franțuzesc.

Descoperă
Cazare hotel 4 stele in Bucuresti

City break în orașul tău

Hai într-un City Break în orașul tău, la Crowne Plaza Bucharest. Ajungi rapid la destinație și te vei bucura de toate avantajele pe care ți le poate oferi un hotel de top, de la cazarea într-o cameră confortabilă, la liniștea de care ai nevoie pentru un somn liniștit.

Descoperă
Abonamente sala fitness Bucuresti

O lună bonus la Abonamente Platinum 3

Pentru că știm cât de important este pentru tine să fii mereu în formă, te ajutăm să-ți menții sănătatea și starea de bine cu Platinum Ana SPA. Achiziționează în luna septembrie abonamentul pentru piscină și fitness de trei luni și primești o lună gratis.

Descoperă
Terapia prin plutire Bucuresti

Terapia prin plutire

Terapia prin plutire este o experiență relaxantă de neuitat. La Ana Spa te poți bucura în fiecare zi de această terapie minune, care te va scăpa ușor de stresul cotidian. Plutirea este o procedură inovatoare, care te va ajuta să te relaxezi profund și să îți eliberezi corpul și mintea de stres.

Descoperă
Cazare hotel in Bucuresti

Escapadă romantică

Tot mai cuprinși de grijile cotidiene, uităm să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața noastră. La Crowne Plaza Bucharest avem soluția pentru a regăsi acel «voi» și pentru a petrece momente de răsfăț în doi.

Descoperă
Cadouri pentru el si ea in Bucuresti

Card cadou

Un masaj de relaxare? Sau poate o cină romantică în doi? Cu Gift card-urile RELAX și ENJOY poți oferi cadoul perfect pe care cei dragi îl pot folosi în cadrul locațiilor noastre. Oferă-le celor dragi o experiență completă de relaxare și stare de bine. Cardurile EMOTION și EXPERIENCE sunt cadoul perfect pentru sejururi memorabile cu cazare, răsfaț Spa și degustări culinare.

Descoperă