Oferte Crowne Plaza Bucharest

Pășiți cu încredere în universul pe care l-am creat special pentru voi și bucurați-vă de ofertele speciale împreună cu cei dragi. Acestea au fost gândite pentru a vă oferi un răsfăț desăvărșit și pentru a vă ajuta să vă regăsiți echilibru între minte, suflet și corp. Cu siguranță veți găsi pachetul potrivit pentru voi, fie că vorbim despre un brunch cu prietenii, un sejur romantic sau o sesiune de relaxare la spa.

Cazare hotel 4 stele in Bucuresti

City break în orașul tău

Hai într-un City Break în orașul tău, la Crowne Plaza Bucharest. Ajungi rapid la destinație și te vei bucura de toate avantajele pe care ți le poate oferi un hotel de top, de la cazarea într-o cameră confortabilă, la liniștea de care ai nevoie pentru un somn liniștit.

Descoperă
Abonamente sala fitness Bucuresti

Abonamente Platinum

Pentru că știm cât de important este pentru tine să fii mereu în formă, te ajutăm să-ți menții sănătatea și starea de bine cu o reducere de 10% la abonamentele Platinum Ana SPA. Te poți antrena în sala de fitness, poți să înoți în piscina interioară sau te poți relaxa la spa.

Descoperă
Terapia prin plutire Bucuresti

Terapia prin plutire

Terapia prin plutire este o experiență relaxantă de neuitat. La Ana Spa te poți bucura în fiecare zi de această terapie minune, care te va scăpa ușor de stresul cotidian. Plutirea este o procedură inovatoare, care te va ajuta să te relaxezi profund și să îți eliberezi corpul și mintea de stres.

Descoperă
Cazare hotel in Bucuresti

Escapadă romantică

Trecem printr-o perioadă în care suntem tot mai cuprinși de grijile cotidiene și uităm să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața noastră. La Crowne Plaza Bucharest avem soluția pentru a regăsi acel «voi» și pentru a petrece momente de răsfăț în doi.

Descoperă

Body repair day

Eliberează-ți corpul de stres și toxine. Începe ziua cu ritualul hamam care te va ajuta să îți păstrezi organismul sănătos, apoi te poți bucura de piscină, saune, jacuzzi și frigidarium tot restul zilei.

Descoperă

Refresh your skin

Împrospătează-ți tenul și pregătește-te pentru un nou sezon oferindu-i pielii tale aspectul catifelat de care are nevoie. Scrub-ul corporal și apa cu sare farmaceutică de la terapia prin plutire îți vor face pielea fină la atingere.

Descoperă

Relax Day

Bucură-te de o zi relaxantă într-o atmosferă intimă la Ana Spa. Atingerea fină a ulteiurilor esențiale și tehnicile masajelor te vor scăpa de stresul acumulat.

Descoperă
Cadouri pentru el si ea in Bucuresti

Card cadou

Un masaj de relaxare? Sau poate o cină romantică în doi? Cu Gift card-urile RELAX și ENJOY poți oferi cadoul perfect pe care cei dragi îl pot folosi în cadrul locațiilor noastre. Oferă-le celor dragi o experiență completă de relaxare și stare de bine. Cardurile EMOTION și EXPERIENCE sunt cadoul perfect pentru sejururi memorabile cu cazare, răsfaț Spa și degustări culinare.

Descoperă