Oferte și noutăți Crowne Plaza Bucharest

Pășiți cu încredere în universul pe care l-am creat special pentru voi și bucurați-vă de ofertele speciale împreună cu cei dragi. Acestea au fost gândite pentru a vă oferi un răsfăț desăvărșit și pentru a vă ajuta să vă regăsiți echilibru între minte, suflet și corp. Cu siguranță veți găsi pachetul potrivit pentru voi, fie că vorbim despre un brunch cu prietenii, un sejur romantic sau o sesiune de relaxare la spa.

BRUNCH DE SF. NICOLAE

În apropierea sărbătorilor de iarnă vino să petreci alături de persoanele dragi și să savurezi preparate culinare inedite. Atmosfera de vacanță, muzica live și starea de bine nu vor lipsi.

Descoperă

OFERTĂ DE REVELION 2024

Ultima zi din an trebuie să fie una memorabilă! Cu oamenii dragi alături, muzică bună, mâncare delicioasă și o atmosferă de poveste, te așteptăm să petreci Revelionul 2024 la Crowne Plaza Bucharest! Descoperă oferta de Revelion 2024.

Descoperă

BRUNCH DE CRĂCIUN

Bucură-te de Crăciun alături de cei dragi! Vino la brunch-ul de Crăciun unde vei savura mâncare tradițional românească, o selecție excelentă de băuturi și dulciuri de casă.

Descoperă

PETRECERI DE CRĂCIUN

Ești deja cu gândul la vacanța de iarnă și planurile pentru acea perioadă încep să prindă contur? Fie că alegi să-ți petreci Crăciunul alături de familie și prieteni, fie că vrei să fii gazda unei petreceri pentru colegii de la birou, la Crowne Plaza Bucharest vei găsi mereu locul potrivit pentru evenimente memorabile.
 
Descoperă

BRUNCH DE ANUL NOU

Vă așteptăm la brunch să petreceți prima zi a anului. Meniul va fi bufet românesc și internațional, acompaniat de o open bar și muzică live.

Descoperă
Cadouri pentru el si ea in Bucuresti

Card cadou

Un masaj de relaxare? Sau poate o cină romantică în doi? Cu Gift card-urile RELAX și ENJOY poți oferi cadoul perfect pe care cei dragi îl pot folosi în cadrul locațiilor noastre. Oferă-le celor dragi o experiență completă de relaxare și stare de bine. Cardurile EMOTION și EXPERIENCE sunt cadoul perfect pentru sejururi memorabile cu cazare, răsfaț Spa și degustări culinare.

Descoperă

Ana Nights

Imaginează-ți o seară în care ai tot spa-ul doar pentru tine și prietenii tăi, unde poți face o petrecere privată cu acces la piscină și saună, cu muzică bună, mâncare și băuturi pe măsură.

 

Descoperă

Aniversări memorabile

Cauți un loc special în care să îți sărbătorești ziua de naștere sau orice aniversare specială? Am pregătit oferta broșura pentru evenimente private.

Descoperă
Cazare hotel in Bucuresti

Escapadă romantică

Tot mai cuprinși de grijile cotidiene, uităm să ne concentrăm asupra lucrurilor cu adevărat importante din viața noastră. La Crowne Plaza Bucharest avem soluția pentru a regăsi acel «voi» și pentru a petrece momente de răsfăț în doi.

Descoperă
Cazare hotel 4 stele in Bucuresti

City break în orașul tău

Hai într-un City Break în orașul tău, la Crowne Plaza Bucharest. Ajungi rapid la destinație și te vei bucura de toate avantajele pe care ți le poate oferi un hotel de top, de la cazarea într-o cameră confortabilă, la liniștea de care ai nevoie pentru un somn liniștit.

Descoperă
Terapia prin plutire Bucuresti

Terapia prin plutire

Terapia prin plutire este o experiență relaxantă de neuitat. La Ana Spa te poți bucura în fiecare zi de această terapie minune, care te va scăpa ușor de stresul cotidian. Plutirea este o procedură inovatoare, care te va ajuta să te relaxezi profund și să îți eliberezi corpul și mintea de stres.

Descoperă