Kineto & Tecar

Cabinet Kinetoterapie in Bucuresti

Kinetoterapia si Terapia TECAR sunt două proceduri ce țin de fizioterapie, care te vor ajuta să-ți corectezi postura, să-ți întărești musculatura și să te recuperezi rapid după anumite traume.

Kinetoterapia este utilă pentru recuperarea medicală somato-funcţională şi constă în asocierea unor metode bazate pe exercițiul fizic. Cu alte cuvinte, un kinetoterapeut dedicat te va asista, în mod profesionist, să faci anumite mișcări benefice pentru tine.

Avantajele acestor exerciții sunt creșterea forței și rezistenței musculare, îmbunătățirea coordonării mișcărilor și înlăturarea sau corectarea anumitor deficiențe fizice.

Terapia TECAR este capabilă să accelereze procesele naturale regenerative ale organismului și, în special, reparațiile celulare, prin intermediul radiofrecvenței. Este, de asemenea, capabilă să reducă durerea, având avantajul de a accelera recuperarea după o  traumă suferită de organism.

Terapia Tecar este utilizat pe scară largă în tratamentul sportivilor de performanță, dar și a celor amatori,  datorită rezultatelor sale deosebit de rapide.

ANA SPA KINETOTERAPIE

ANA SPA TECAR

Contact:

T: +4 021 202 10 30

E: infocrowne@anawellness.ro

A: Bld. Poligrafiei 1, Sector 1, BucureștI (în incinta hotelului Crowne Plaza Bucharest)