Ana Spa

Ana Spa este oaza ta de wellness pentru suflet, minte și trup, locul unde te regăsești și te relaxezi, și unde îți vei recăpăta încrederea în tine. 

Te așteptăm într-un spațiu rafinat și liniștitor, în care te vei relaxa cu tratamente holistice, de inspirație orientală și europeană, care armonizează beneficiile terapiilor străvechi cu tehnologii moderne. 

Atingerea fină a mâinilor terapeuților noștri, puterea vindecătoare a apei și beneficiile uimitoare oferite de produsele folosite în tratamentele faciale și corporale, îți vor întineri pielea în profunzime și îi vor reda prospețimea și strălucirea mult dorite.

Saloane de masaj in Bucuresti

Masaje

Experimentează cea mai profundă stare de bine, regăsește-ți echilibrul interior și eliberează-te de orice tensiune fizică, prin intermediul masajelor de relaxare.

 

Descoperă
Terapie prin plutire Bucuresti

Terapia prin plutire

Terapia prin plutire este o experiență relaxantă de neuitat. La Ana Spa te poți bucura în fiecare zi de această terapie minune, care te va scăpa ușor de stresul cotidian.

Descoperă

Fitness & clase

Știi că sportul și mișcarea practicate regulat te ajută să îți menții sănătatea, să ai un tonus foarte bun și să îți modelezi armonios corpul?

Descoperă
Piscina Bucuresti

Piscina

Pentru o starea de bine desăvârșită, pășește negreșit în universul Ana Spa. Bucură-te în orice anotim de piscina interioară, o oază de relaxare special creată pentru tine.

Descoperă
Cabinet Kinetoterapie in Bucuresti

Kineto & Tecar

Kinetoterapia si Terapia TECAR sunt două proceduri ce țin de fizioterapie, care te vor ajuta să-ți corectezi postura, să-ți întărești musculatura și să te recuperezi rapid după anumite traume.

Descoperă
Spa Bucuresti

Sauna

Sauna (uscată sau umedă) este o procedură de termoterapie divină, pentru întregul corp, folosită de mii de ani în scop curativ, social și spiritual.

Descoperă