Fitness & clase

Știi că sportul și mișcarea practicate regulat te ajută să îți menții sănătatea, să ai un tonus foarte bun și să îți modelezi armonios corpul? De aceea, pentru a menține un stil de viață sănătos, include în programul tău și o oră în sala de fitness sau încercă o clasă de yoga, bodyart, înot sau hidro gym.

Cei mai mulți dintre noi suntem foarte prinși în rutina zilnică, sedentari atât la job cât și în timpul liber. Pe termen lung, aceste situații ne pot afecta sănătatea și echilibrul psihic. De aceea este important să avem obiceiuri sănătoase, prin care să întreținem și să îmbunătățim starea de bine. Vestea bună este că nu e niciodată prea târziu să începem. Putem porni cu pași mici, făcând exercițiile potrivite vârstei, în ritmul propriu.

Mișcarea nu este numai despre sănătate, este și despre depășirea limitelor, despre creșterea încrederii în tine și despre antrenarea minții pentru a beneficia de claritate, focus și atingerea scopurilor. Mișcarea te stimulează să faci față cu succes provocărilor vieții și să mergi mai departe cu capul sus.

ANA SPA FITNESS

ANA SPA CLASE DE MIȘCARE

Contact:

T: +4 021 202 10 30

E: infocrowne@anawellness.ro

A: Bld. Poligrafiei 1, Sector 1, BucureștI (în incinta hotelului Crowne Plaza Bucharest)