Terapia prin plutire

Terapie prin plutire Bucuresti

Terapia prin plutire este o experiență relaxantă de neuitat. La Ana Spa te poți bucura în fiecare zi de această terapie minune, care te va scăpa ușor de stresul cotidian.

Plutirea este o procedură inovatoare, care te va ajuta să îți eliberezi corpul și mintea, să te relaxezi profund și să profiți de o clipă intensă de meditație. Toate aceste trăiri și senzații sunt stimulate și de cristalele de sare Premium Epsom (minerale pure, bogate în magneziu și sulfat) ale căror beneficii asupra sănătății au fost dovedite științific. Această terapie naturală te ajută să te eliberezi de stresul zilnic.

Plutește fără efort, experimentează gravitația zero, în float pod-urile de la Ana Spa. Plutirea este cât se poate de sigură, astfel încâ te poți bucura chiar și de un somn profund în timpul terapiei. Plutind, vei putea să îți relaxezi întreaga musculatură, iar, datorită poziției, coloana vertebrală se va întinde și vei beneficia de un proces de regenerare al întregului corp.

O oră de gravitație zero va reduce nivelul de cortizol, care se acumulează în organism din cauza stresului. În plus, temperatura apei este aceași cu cea a corpului ceea ce te va face să simți că plutești pe un nor. Terapiei prin plutire întărește sistemul imunitar, reduce stresul, stimulează circulația sângelui, reduce oboseala musculară, diminuează inflamația, combate starea de anxietate, scade tensiunea arterială, îmbunătățește programul de somn, induce o stare de euforie și relaxare profundă, stimulează creativitatea, reface corpul și îl pregătește pentru provocările zilnice.

ANA SPA FLOAT POD

Contact:

T: +4 021 202 10 30

E: infocrowne@anawellness.ro

A: Bld. Poligrafiei 1, Sector 1, BucureștI (în incinta hotelului Crowne Plaza Bucharest)